SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Uyuşturucuya Geçit Yok'

0
Güncellendi - 2020-03-05 23:04:51
'Uyuşturucuya Geçit Yok'
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş Başkanlığı'nda, kurum amirlerinin katılımıyla uyuşturucu ile mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Aydın Baruş, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Vali Yardımcısı Ömer Sağlam ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Kentteki uyuşturucu kullanımı ve mücadele konularının ele alındığı toplantının açılışında konuşan Vali Aydın Baruş, “İçişleri Bakanlığımızca Mart ayını uyuşturucuyla mücadele ayı olarak ilan etti. Bu kapsamda önemli çalışmalar yapılması isteniyor. Dolayısıyla bu kapsamda yapacağımız çalışmaları tüm kurumlarımızın koordinasyonu ile birlikte ilimizde de nasıl başarılı bir şekilde yürütebiliriz bunu konuşmak üzere bir araya geldik” dedi.

Vali Baruş konuşmasının devamında “İçişleri Bakanlığımızca "Başka Yol Yok, Uyuşturucuya Geçit Yok" mottosu ile başlatılan projeyle ilgili bilgilendirme, farkındalık, mücadele ve kararlılık için faaliyetler düzenleyeceğiz” dedi.

Bu bağlamda; Mart ayı boyunca mahallelerde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle toplantı yapılması, tiyatro ve kısa film gösterimi yapılması, öğrenciler arasında yarışma düzenlenmesi, üniversite öğrencilerine yönelik panel ve sempozyum düzenlenmesi, vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde stantlar kurularak broşür dağıtılması ve bilgilendirme yapılması, kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirici afişler asılması, okullarda rehber öğretmenler tarafından öğretmen ve öğrencilere eğitim verilmesi, din görevlilerince camiler, kahvehaneler ve evlerde eğitim verilmesi, gençlere yönelik olarak spor turnuvaları düzenlenmesi ve spor karşılaşmalarında bilgilendirici pankart asılması gibi faaliyetler yapılması yönünde kararların alındığı toplantı, ilgili kurumlar tarafından hazırlanan sunumların yapılmasının ardından sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kasım (4 yıl önce)
    Gençlik mücadeleyi ilçedeki yurt müdürünü nasıl ilçe müdürü yaparım diye uğraşıyor. derdi bu. İldeki lojmanı da vermiş aynı personele
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bugün okul müdürleri ve rehber öğretmenlere emniyetten bir polis bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele ile ilgili bir seminer verdi semineri faydalı buldugumu belirtir polis kardeşimize teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (4 yıl önce)
    Bu kadar insan elini kolunu sallaya sallaya gelebiliyorsa,aynı şekilde de gidebilmeli.gidişleri de meçhul gibi ama temennim yanılmam yönünde.Zaten insanlarımız suriyeliler konusunda inanılmaz rahatsız önce bunlara kapıları sadece çıkış yönünde açmak gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla