SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyutuldu, Uyanamadı!

A- A+ PAYLAŞ

Dişinin çekilmesi için anestezi yapılan 11 yaşındaki kız ayılamadı ve kaldırıldığı hastanede öldü. Anestezi teknisyeni gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; zihinsel özürlü olduğu öğrenilen 11 yaşındaki B.Ö. adlı kız çocuk, Dabakhane Mahallesi’nde bulunan Diş Hekimi İ.P.’nin muayenehanesine götürüldü. Dişlerinin köklü olması nedeniyle anestezi yapılması kararı verilen B.Ö.’yü bayıltmak üzere Asker Hastanesi'nde görevli olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Anestezi teknisyeni O.Ö. muayenehaneye çağrıldı. Diş müdahalesinin bitirilmesinin ardından ayıltılmak istenen B.Ö. ayılmayınca hemen çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı ve burada yapılan muayenede ölmüş olduğu saptandı. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı üzerine “Taksirle Ölüme Sebebiyet Verme” suçlamasıyla O.Ö.’nün gözaltına alındığı bildirildi.

ÖLÜ BULUNDU..
Öte yandan Merkez Kırkpınar Köyü’nde oturan ve zihinsel özürlü olduğu öğrenilen S.S., evlerinin bahçesindeki su kuyusunda ölü olarak bulundu. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı el koydu ve ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız