SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uzaktan Eğitim 23 Mart'ta

0
Güncellendi - 2020-03-22 02:07:33
Uzaktan Eğitim 23 Mart'ta
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bulunan 2 üniversitede uzaktan eğitim 23 Mart Pazartesi günü başlayacak.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, yaptığı açıklamada, “Küresel ölçekte yaşanmakta olan Covid-19 salgını ile ilgili ulusal mücadelemiz devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ciddi tedbirler alınıyor ve başarıyla uygulanıyor.

Ulusal mücadelemiz kesintisiz devam ederken, Yükseköğretimde eğitim sürecinin kesintiye uğramaması için YÖK Başkanlığımızca gerekli uygulamalar kısa sürede hayata geçirilmiştir.

Buna göre; 23 Mart Pazartesi günü uzaktan eğitim kapasitesine sahip olan bütün üniversitelerimizde dijital imkânlar ile uzaktan öğretim süreci başlayacaktır.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tüm programları ile eğitim ve öğretime hazırdır. Sevgili öğrencilerimiz; Sizin ve ailenizin sağlığı bizim çok önemli.

Eğitimimiz şimdilik uzaktan, ama yüreğimiz sizinle” dedi.

Bu arada, Malatya İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada da, korona virüs (Covid -19) Riskine Yönelik Eylem Planı kapsamında 23 Mart'ta başlayacak olan örgün eğitim öğrencileri için uzaktan öğretim uygulamasına ait detaylı bilgi üniversitemizin web sitesinden alınabilir” ifadelerine yer verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız