SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzerimizde Psikolojik Baskı Yok"

0
Güncellendi - 2016-11-01 02:57:56
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, liderliği kimseye verme niyetinde olmadıklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, “Bu hafta ilginç bir maç oldu. Doğu’nun iki güzide kulübü, Doğu’nun Derbisi’nde Elazığspor ile karşı karşıya geldik. İlginç bir maç oldu. Verilen kararlar, kırmızı kart, son dakika golü vardı. Ama güzel bir maç oldu” dedi.

“LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRDİK”

Ravcı, Elazığspor maçına iyi hazırlandıklarını ve zorlu deplasmandan 3 puanla döndüklerini anımsatarak, şunları söyledi: “Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Çünkü takım olarak iyi hazırlanmıştık. Maça gitmeden Elazığspor’un almış olduğu 12 puan silme cezası bizi de gerçekten üzdü. Elazığspor’un bu durumu yaşamasını istemezdik. İşin açıkçası 12 puanlık cezanın bizim maçı da etkileyeceğini düşündük. Çünkü eksi 2 puanı bulunan, son sırada demoralize olmuş bir takımla karşılaşacaktık. Mutlaka çıkış maçı olarak ilk etapta bizimle oynayacakları maçı göreceklerdi. İlk yarı bulduğumuz pozisyonla 1-0 öne geçtik. Tam 1-0 ilk yarıyı önde kapatalım derken, ilk yarının sonlarına doğru bir gol yedik. Ama yine mücadeleyi elden bırakmadık. İkinci yarı yaklaşık 40 dakika bir kişi eksik oynamamıza rağmen oyuncularımızın gösterdiği performans, sahadaki mücadeleleri takdire şayandı. Hepsini tebrik ediyorum. Neticede bizim açımızdan karlı bir hafta oldu. Liderliğimizi devam ettirdik.”

“İÇ SAHADA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

Ligde bütün maçların zor olduğunu dile getiren Ravcı, “Ligde hangi maça çıkarsanız çıkın bütün maçlar zor. Bu ligde her haftayı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Bu hafta kazandık. Elazığspor maçından sonra bütün sevinçle yaşandı. Gerek taraftarlar, gerekse de takım için sevinçler yaşandı ama bu maç geride kaldı. Şimdiki hedef Ümraniyespor maçı olacak. Bu maça da diğer maçlara olduğu gibi iyi hazırlanıyoruz. Ümraniyespor’un alt sıralarda olması hiç önemli değil, asıl tehlikeli maçlar bu maçlardır. Çünkü futbolcuyu büyük maçlara büyük maçlara etmeye çok fazla gerek kalmıyor. Çünkü futbolcu kendiliğinden motive oluyor. Biz içeride herhangi bir kayıp yaşamak istemiyoruz. Liderliğimizi de kimseye verme niyetinde değiliz. Ümraniyespor maçını da kazanmak için, taraftarlarımızı sevindirmek için sahaya çıkacağız. Deplasmana gelen, Elazığ’a gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçtan öncede bizi ziyaret eden değerli büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Bizi moralli bir şekilde gönderdiler. Desteklerini her zaman hissediyoruz. Bizim için güzel ve başarılı bir hafta oldu. Bunu devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

“ÜZERİMİZDE PSİKOLOJİK BİR BASKI YOK”

Ravcı, bütün maçlara aynı ciddiyetle çıktıklarını ifade ederek, “Ligdeki aranın açılmaması bizi psikolojik bir baskıya itmiyor. Bunu hiçbir zaman yaşamadık. Lider olmak zordur. Önemli olan orada kalıcı olmaktır. Bu bizde herhangi bir baskı oluşturmuyor. Tam aksine bizi daha da hırslandırıyor. Liderliği bırakmamak için canla başla mücadele ediyoruz. Diğer takımların kazanıp kazanmaması bizi ilgilendirmiyor. Çıktığımız her maçta rakiplerimize saygı gösteriyoruz. Aynı ciddiyet ve aynı mantıkla sahaya çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Taraftarları her maçta tribünleri doldurmaya davet eden Ravcı, “Haftalar ilerliyor. 9.hafta geride kaldı. 10.hafta maçında Ümraniyespor’u iç sahada konuk edeceğiz. Haftalar ilerledikçe, taraftarımıza ihtiyacımız daha da artıyor. Taraftarlarımız tribünleri doldursunlar. Onlar bizim itici gücümüz. İç saha bizim kalemiz olduğu için, daha fazla seyirci istiyoruz. Bunu da hak ettiğimizi düşünüyoruz. Lider takımın taraftarına yakışır şekilde, tribünleri doldurmasını bekliyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (7 yıl önce)
    ALI HOCAM YMS NİN BAŞARILARINDAKİ ÇABALARINIZ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR.BEN ŞAHSIM ADINA SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM.ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ ÇALIŞMALARINIZDA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizoglu (7 yıl önce)
    Evet tabiiki üzerimizde herhangi bir psikolojik baskı yok! Neden olsun ki? Malatyamız ortalığı birbirine kattıkça asıl rakipler paniklemeye başladı! Bu durumu avantaja çevirip alabildiğimiz kadar puanlar alıp devre arasına girdiğimizde puan farkını iyice açıp rahatlamalıyız. Sonsuz başarılar dilerim Rabbim hepinizin işini gücünü rast getirsin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Ümraniye adana demir karşısında çok iyi oynadı. Bu maça yine Manisa maçı gibi başlarsak işimiz zorlaşır. Hava şartları zorlaştı ve zemin bu haftadan itibaren sıkıntı çıkaracak. Taraftarlarımız sabırlı olmalı ve puan kaybı yapmadan ve tarftar cezası almadan yolumuza devam etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla