SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzerimize Düşeni Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:17
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu, Malatya 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi müdürlüklerini ziyaret etti. 

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, Başkan Yardımcısı Giray Gültekin, Yönetim Kurulu üyeleri Banu Algül Şeftalicioğlu, Funda Yalçınsoy ve Mehmet Kavuşturan'dan oluşan heyet, Malatya 1. Organize Sanayi Bölge Müdürü Remzi Yaşar ile Malatya 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Vahap Erdem’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, "Uzun ve köklü bir geçmişi olan derneğimizin yeni yönetim kurulu ile bölge müdürlüklerimize ziyaretlerde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerin amacı dernek olarak adımızdan da anlaşıldığı gibi sanayicilerin derneği olup, onlarla ilgili herhangi sıkıntı, problem, istek ve arzularda talep edilen noktalara daha kolay ulaşılmasını sağlamaktır. Dernek olarak yapılacak çalışma ve projelerde bizler üzerimize düşeni yapabileceğimizi ve her zaman temel amacın Malatya’ya hizmet olduğunu bir kez daha dile getirmek istedik" dedi.

Yaşar ve Erdem de, sanayicilerden oluşan bir derneğin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız