SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Üzerimize Düşeni Yapacağız..''

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı İhsan Koca, Malatyaspor'un küme düşmesine neden olan "şike" iddialarıyla ilgili bir açıklama yaparak, iddiaların Malatyaspor'un ligden düşürüldüğünü gösterdiğini, buna seyirci kalamayacaklarını bildirdi. Bu arada, Malatyaspor Kulübü'nden de yönetimin acil toplantı yapacağı açıklaması geldi.

AKP İL BAŞKANININ TEPKİSİ..
AKP İl Başkanı Koca, Malatyaspor'un "şike" sonucu düşürüldüğüne ilişkin bugün basına yansıyan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"Malatyasporumuzun 'ligden düşmediği, aksine düşürüldüğü' gündemiyle bugün karşı karşıyayız. Hem içten, hem de dıştan şike unsuru içeren bir takım yazılı, sözlü ve yüzyüze görüşmeler, anlaşmalarla, kulüp başkanımızca federasyona sunulmuş olmasına rağmen henüz gereken girişimlerde bulunulmadığına bugün tanıklık ediyoruz ki, delil niteliğindeki belgeler de göz önündeyken bu gelişmelere seyirci kalmak mümkün değildir.

Biz AK Parti teşkilatı olarak takımımız süper ligdeyken olduğu gibi ikinci ligdeyken de yanında olacağız ki, şikeyle küme düşürülmüş bir takımımız olduğu Allah'tan bunu organize edenler tarafından gün yüzüne çıkmıştır.

Başı ve sonu ne olursa olsun, bu talihsiz olayın ve gelişmelerin çok yakın takipçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Türk futbolu adına bu akıl almaz kapı arkası düzenleri kınıyor, futbolumuza yakışmayan bu tür ahlaksızlıkların önüne geçilmesi için biz siyasiler üzerimize düşeni yapacağız ve yetkililerin de yapmasını önemle bekliyoruz."

MALATYASPOR'DAN KISA AÇIKLAMA..
Şike iddialarıyla ilgili olarak, kulüpten "yönetim kurulu" adına yapıldığı belirtilen bir açıklama yayınlandı ve "“21 Temmuz 2006 tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan iddialar üzerine yönetim kurulumuz derhal harekete geçmiştir. Gazetede yer alan iddialar, konunun uzmanı hukukçularla gerekli değerlendirmeler sürekli yapılmaktadır. 21 Temmuz Cuma akşamı Malatyaspor yönetim kurulu, İstanbul’dan gelecek üyelerin de katılımıyla, acil olarak toplanacak ve konu daha ayrıntılı biçimde değerlendirilecektir.

İddiaları hukuki yoldan sonuna kadar takip ederek, hepimizin gururu Malatyaspor’un haklarını kimseye yedirmeyeceğimizi tüm Malatyaspor taraftarları ve kamuoyunun bilmesini istiyoruz.” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız