SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üzerimize Düşeni Yaptık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Anket sonuçları ne olursa olsun, üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Eğer vatandaşı memnun edebilecek hizmetler yapıyorsak, bu de bizi mutlu eder" dedi.

Avrasya Kamuoyu Araştırması'nın yaptığı ankete göre yüzde 68.5 oy alarak Türkiye'de en başarılı 4. belediye seçilen Malatya Belediyesi'nin durumunu İHA'ya değerlendiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "İnternet sitelerine yansıyan haberi ben de okudum. Türkiye'de belediyeler arasında yapılan ankette 4.sırada olduğumuz görünüyor. Başarımızın tescillenmesi bizi motive eder. Anketler önemlidir. Yaptığımız hizmetlerden hemşehrilemizin memnun olması, bizlerin çok daha çalışıp, çok daha hizmetler yapmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Anket sonuçları ne olursa olsun, üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Eğer vatandaşı memnun edebilecek hizmetler yapıyorsak, bu de bizi mutlu eder" ifadelerini kullandı.

İMAR YOLSUZLUĞU..
Bu arada, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, imar yolsuzluğu ile ilgili bir soru üzerine de "İdare olarak gereken her türlü tedbiri aldık, üzerimize düşenleri yaptık. Konu adliyeye intikal etti" dedi.

Malatya Belediyesi tarafından bir yıl önce imar yolsuzluğuyla ilgili 17 dosyanın Adliye'ye intikal ettirilmesi ve bir yıldır bir sonuç çıkmadığı iddiasıyla ilgili soruyu cevaplayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Zaman zaman bu konuda polemikler yapılıyor, ama konu adliyeye intikal etmiştir. İdare gereken her türlü tedbiri aldık, üzerimize düşenleri yaptık. Konu adliyeye intikal etti. Adliye'de üzerine düşeni mutlaka yapıyor ve yapacaktır. Konu adli süreçte olduğu için fazla birşey söylemek istemiyorum"diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız