SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üzerimize Ne Düşüyorsa..'

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir, hedeflerinin AB hibelerinden Türkiye'nin daha fazla yararlandırılması olduğunu bildirdi.

"Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu" toplantısı için Malatya'ya gelen ve Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret eden AB Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir, Türkiye Avrupa Birliğine katılım sürecine ilişkin olarak il düzeyinde çalışmaları yürütmek ve yönlendirmek amacıyla oluşturulan "Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu toplantısı için Malatya'ya geldiklerini belirterek, "AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu olarak il il gezip, AB hibe fonlarından hangi kuruluş ne kadar yararlandı inceleme yapıyoruz. Hedefimiz, AB mali yardım ve hibelerinden Türkiye'nin daha fazla yararlandırılmasıdır. AB hibelerinden daha fazla faydalanmak için projeler konusunda üzerimize ne düşüyorsa onu yapmaya hazırız"ifadelerini kullandı.

Vali Ulvi Saran ise "AB'ye uyum kapsamında geniş çaplı çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Malatya'da proje ofisi oluşturduk. AB mali yardım ve hibe projeleri için bilgi, görgü ve kapasite arttırımı konusunda toplantılar yapılıyor. Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu toplantısı için Malatya'ya gelen görevlilerin, görevlilere yardımcı olacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız