SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzerine Çıkabiliriz, O Gücümüz Var"

0
Güncellendi - 2018-03-08 20:43:20
A- A+ PAYLAŞ

 Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, sahalarında daha önce Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’dan puan ya da puanlar aldıklarını anımsatarak, “Takdir edersiniz ki şimdiki rakip Fenerbahçe. İster istemez hem futbolcuda hem taraftarda hem Evkur Yeni Malatyaspor camiasında bir heyecan var. Çünkü bu maçlar, çok konuşulan maçlar. Hafta boyunca bu maçlar konuşuluyor. Bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Yine hiç disiplinimizden, motivasyonumuzdan taviz vermeden, umuyorum ki taraftarlarımızın da desteğiyle iyi bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, dört sezondur Evkur Yeni Malatyaspor’da sportif direktör olarak görev yaptığını anımsattı.

Ravcı, Evkur Yeni Malatyaspor’da görev yaptığı için mutlu oluğunu belirterek, “Bir Malatyalı olarak burada bulunmaktan dolayı son derece gurur duyuyorum. Bu başarının içerisinde olmak mutluluk verici. Görev yaptığım dört senelik dönem boyunca çok şeyler yaşadık. Çok sevinçli günlerimiz, şampiyonluklarımız, üzüldüğümüz günler oldu ama bütün zorlukların üstesinden gelmeyi de bildik” dedi.

“BAŞARIDA ASLAN PAYI FUTBOLCULARIMIZIN”

Takımın elde ettiği başarıda aslan payının futbolculara ait olduğunu ifade eden Ravcı, şunları söyledi:

“Sezon başı takım oluşturulurken, bu takım lige girerken yine bizim hakkımızda, takım hakkında işin açıkçası çokta olumlu düşünceler yoktu. Aslında bu sadece bu sezon yaşadığımız bir durum değildi, bundan önceki sezonlarda da yaşadık. Bu çok küçük bir grubun düşüncesiydi. Buna rağmen biz işimizi yapmaya devam ettik. Takımı nasıl daha iyi duruma getiririz, şampiyonluğa oynuyorsak; bu takımı nasıl şampiyon yaparız, hedef ligde kalmaksa ki; Spor Toto 1. Lig’e çıktığımız ilk sezonda olduğu gibi bu sezonda hedef aynı, ligde kalmak. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Ortada bir başarı varsa tabi ki aslan payı futbolcu kardeşlerimizindir. Buraya bugüne kadar gelip giden ve şuanda mevcutta bulunan bütün futbolcularımızın hepsiyle ben gurur duyuyorum. Onları çok seviyorum çünkü bu başarının gerçek mimarı onlardır. Bizde onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

“ALDIĞIMIZ 34 PUANIN DAHA DA ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ”

Ravcı, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğuna dikkat çekerek, “Özellikle ilk yarı itibariyle, ilk yarıyı bitirdiğimizde hedeflediğimiz puanın üzerindeydik. İkinci yarıya da iyi başladık. Şuanda yakaladığımız bir 34 puan var. Bazı kesimler bu puanları toplayacağımızın hesaplarını yapmadılar. 30 puanın altında kalacağımızı düşüncesindeydiler ama biz yine her zaman olduğu gibi bütün otoriteleri yanılttık. Bunda oyuncularımızın çok büyük bir gayreti var. Saha içerisinde özellikle gösterdikleri mücadele; takım içerisindeki birlik, beraberlik, dostluk, bunun sahaya yansıtılması, saha içerisindeki yardımlaşmaları totalde bunların hepsi bir etken. Şuanda gidişatımız gayet iyi, mutlu durumdayız. Lig bitti mi, bitmedi. Biz bunu yeterli görmüyoruz. Daha da üzerine çıkabiliriz çünkü o gücümüz var. Bunun üzerine çıkacağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR’A KARŞI PUAN ALDIK”

Ligin 25.haftasında Pazar günü sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Ravcı, “Burada diğer büyük takımlar Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor’la da oynadık. Onlara karşı hem iyi futbol oynadık hem iyi mücadele ettik hem de puan ve puanlar almasını bildik. Buda yine öyle maçlardan bir tanesi” dedi.

Ravcı, her maça aynı ciddiyet ve motivasyonla hazırlandıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim için rakip fark etmiyor. Takdir edersiniz ki şimdiki rakip Fenerbahçe. İster istemez hem futbolcuda hem taraftarda hem Evkur Yeni Malatyaspor camiasında bir heyecan var. Çünkü bu maçlar, çok konuşulan maçlar. Hafta boyunca bu maçlar konuşuluyor. Bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Yine hiç disiplinimizden, motivasyonumuzdan taviz vermeden, umuyorum ki taraftarlarımızın da desteğiyle iyi bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Eksik ya da sakat futbolcumuz yok. Ufak tefek sıkıntılar olan oyuncularımız var ama durumları önemli değil.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BABA (6 yıl önce)
    ülkemizin en ünlü iki eski santrforu, yerlerine Umut Nayır diyorlar. Alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Yeni oluşmuş bir kadroyu, gürültü çıkartmadan yönettiniz. Yönetimin bir çok hata ve arızasını kapattınız. Erol Bulut ve Ali Ravcı takımın en önemli silahları oldu. Teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Futbolcu iken kimse tanımıyordu.Şimdide kerameti o kadar.
    0
    0
    Yanıtla