SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzerine Koyarak Devam Etmeliyiz"

0
Güncellendi - 2018-05-25 03:20:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nden Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselen Malatya İdmanyurdu'nun en büyük destekçisi olan işadamı Teoman Mutlu, "1950 yılında kurulmuş ve öz kaynak projeleri ile sürekli söz sahibi olmuş Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü, bu günlerde yeniden ayağa kalkarak, Malatya'ya olan sportif hizmetlerine yeniden bir üst ligde oynayarak devam edecek" dedi.

Türkiye’de amatör futbol şampiyonasında yıllar önce Türkiye dördüncüsü olan ve bir dönem 3. Lig’de mücadele eden Malatya İdmanyurdu, uzun yıllar sonra yeniden dirilişe geçti. 1950 yılında kurulan sarı lacivertli kulüp, 1987-1988 sezonunda Türkiye 3. Ligi’nde 3. Grup’ta mücadele etmiş, 32 karşılaşmada 5 galibiyet, 8 beraberlik, 19 mağlubiyet alarak, 23 puanla küme düşmüştü.

Malatya İdmanyurdu bayrak değişimi sonrası yeniden 3. Lig hedefiyle çıktığı yolda yeni bir yapılanma içerisine girdi. Malatyaspor USA’nın sahibi işadamı Teoman Mutlu’nun destekleriyle İdmanyurdu yeni bir sürece girdi. Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan ve adını Play-off'a yazdıran sarı lacivertliler, Play-off grubunda iki maçını kazanarak, Malatya 1.Amatör Futbol Ligi'ne yükseldi.

Kulübün en büyük destekçisi olan Malatyaspor USA'nın da başkanlığını yürüten işadamı Teoman Mutlu, takımın Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya İdmanyurdu ailesi olarak büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Mutlu, "Yönetim kurulumuzun çok değerli başkanı Mehmet Gündüz, futbol direktörümüz Ercüment Kurt, sportif direktörümüz Hakan Aydemir, teknik sorumlumuz İbrahim Tekin, futbol takımımızın değerli kaptanı Engin Bilici ve onun nezdinde değerli futbolcu kardeşlerim hepinizi yürekten kutlarım. 1950 yılında kurulmuş ve öz kaynak projeleri ile sürekli söz sahibi olmuş Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü, bu günlerde yeniden ayağa kalkarak, Malatya'ya olan sportif hizmetlerine yeniden bir üst ligde oynayarak devam edecek" diye konuştu.

Mutlu, Malatya İdmanyurdu'nun iyi bir yapılanmayla sezona başladığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sezon başı yapılanmasından bu güne kadar geçen süreçte gerek kurumsal kimliğimize gerekse mazimize sahip çıkan ekibimize teşekkür ediyorum. Camia olarak bugünlerden dersler çıkartıp gelecek adına daha sağlam adımlar ile yola devam etmeliyiz. Uzakta olsam da bu sezon takımımızın oynadığı her maçta o atmosferi kimi zaman işyerimizde kimi zaman evimizde ekibimizle birlikte yaşadık. Büyük haz duydum ve her zaman mutlu oldum. 100 gollük bir rekoru 14 maça sığdıran değerli sporcu grubumuz bizi her zaman çok mutlu etti. Bundan sonra üzerine koyarak devam etmek istiyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız