SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzerine Koyarak İlerliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-13 01:45:43
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, Şanlıurfaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Üzerine koyarak ilerleyen bir takımız. Sezon sonunda da bulunduğumuz yerde olup, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Akça, Şanlıurfaspor’u 2-1 yendikleri karşılaşmayla ilgili olarak, “İki takımı tebrik ediyorum. Lider geldiğimiz Şanlıurfaspor karşısında, lider dönmek istiyorduk. Rakiplerimiz puan kaybettiği haftada puan farkını açmak istiyorduk. Takım arkadaşlarımı ve teknik ekibi kutluyorum. Bundan sonrada üstüne koyarak giden bir Evkur Yeni Malatyaspor olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Futbolculara karşı yapılan hakaretleri kınayan Akça, “ Öte yandan futbolda her sene birileri düşüyor, birileri Şampiyon oluyorlar. Bunlar normal şeylerdir. Futbolcu kardeşlerimize yapılan bu hareketleri kınıyoruz. Tek kelimeyle kınıyoruz. Maçada pankart ile çıktık. Dikkat çekmek adına. Fakat ben ülkemizde pek dikkat çekeceğini sanmıyorum. Tek temennimiz dikkat çekmesi. İnşallah birileri verdiğimiz mesajı alırlar” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Şakir (7 yıl önce)
    Vallaha haklısınız üstüne koyarak gidiyorsunuz. Geçen hafta hovardaca harcanan pozisyonlar sonunda 2-2 biten maçın ardından, Urfan'ın tek kale oynadığı maçtan 2-1 galip ayrıldınız. Adamların ileri ucu biraz şanslı ve başarılı olsaydı o maçı değil berabere farklı mağlup olarak bitirirdiniz. Şunun şurasında 10 maç kaldı adam gibi oynayın da bizleri hop oturtup hop kaldırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Urfa nasıl tek kale oynamış, siz hangi maçtan bahsediyorsunuz? Murat Akça'nın biraz daha dikkatli olması gerekiyor, ucuz faullere sebep olurken, kaptırdığı ve yetişemediği toplar yoğun...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kaldı 10 maç. Gerisi önemsiz.
    0
    0
    Yanıtla