SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üzgünüz Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Malatya Belediyespor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Batman Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bu arada İnönü Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Bursa Bölgesinin B klasman hakemlerinden Abdurrahman Lale'nin yöneteceği açıklandı.

Turuncu-yeşilli takımda ayak parmağı kırılan Volkan'ın Batman Belediyespor maçında forma giyemeyeceği, diğer sakat Zeynel'in durumunun ise maç günü belli olacağı bildirildi. Teknik Direktör İsmali Tekin, ligde takipçileri Batman Belediyespor ile derbi niteliğinde bir maç oynayacakları belirterek, "Zor bir maç olacak. Batman Belediyespor ile aramızda 3 puan fark var.

Futbolcularımdan maç boyunca sabırlı ve disiplinli olmalarını istedim. Çünkü Belediye Vanspor deplasmanında namağlup unvanımızı kaybettikten sonra futbolcuları hırs bürüdü. Bu hırsı üzerlerinden atmalarını ve sakin oynamaları konusunda oyuncularımı uyardım" dedi.

Namağlup unvanlarını bir gün kaybedeceklerini bildiklerini ancak Van deplasmanında kaybetmelerinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Tekin, "Galatasaray ve Tarsus İdmanyurdu ile birlikte Türkiye'de namağlup unvanı olan 3 takımdan biriydik. Bu unvanımızı yitirdik. Üzgünüz, ancak önemli olan lig sonunda şampiyon olmak ve 2. Lig'e çıkmak. Bu hedefimizde aksama olmaması için Pazar günü kendi sahamızda Batman Belediyespor'u mağlup etmek zorundayız" diye konuştu.

HAKEMLER..
TFF 3. Lig 1. Grupta haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

"* 1 Aralık Cumartesi
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor - Karsspor: Volkan Çetinkaya

* 2 Aralık Pazar
13.30 İnönü Stadı Malatya Belediyespor - Batman Belediyespor: Abdurrahman Lale, Aziz Sonat, Özgür Sezgin, 4. hakem İhsan Topsakal
Mezitlispor - Belediye Vanspor: Sıtkı Emre Elitez
Nusaybin Demirspor - Siirtspor: Fayat Bakan
Bingöl Belediyespor - Aksarayspor: Koray Tan
Batman Petrolspor - Antakyaspor: Engin Erdem
Cizrespor - Kilis Belediyespor: Bora Baykal
Ceyhanspor - Şırnakspor: Sedat Bayrak"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız