SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uzman Çavuşun Sır İntiharı

0
Güncellendi - 2016-11-04 18:28:10
Uzman Çavuşun Sır İntiharı
A- A+ PAYLAŞ

  • Kürecik Radar Üssü'nde görevli olduğu öğrenilen bir uzman çavuş, şırınga ile vücuduna ilaç enjekte ederek yaşamına son verdi.

Malatya’da, Uzman Çavuş olan Hüseyin Aydemir (27) şırıngayla intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Hamidiye Mahallesi Hamikoğlu Sokak’ta bulunan bir apartmanın teras katındaki evde meydana geldi. Kürecik Radar Üssü’nde görevli olduğu öğrenilen Uzman Çavuş Hüseyin Aydemir, sabah nöbetine gitmedi. Evde beraber kaldığı arkadaşı kapıyı açtığında Aydemir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, durumu olay yeri inceleme ekiplerine bildirdi.

Aydemir’in cenazesi, olay yeri ekipleri ve savcının incelemesinin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Tabutun cenaze aracına yüklenişi esnasında arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Uşaklı olan Aydemir’in şırıngayla intihar ettiği öğrenildi. Aydemir’in intihar etmeden önce annesini arayarak, “Bana bir şey olursa sorumlusu benim” dediği kaydedildi.

Aydemir’in ölüm nedeni otopsinin ardından netlik kazanacak. Polis, genç Uzman Çavuş’un intiharıyla ilgili soruşturma başlattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Uzman Çavuş şırıngayla intihar etti 1 Uzman Çavuş şırıngayla intihar etti 2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız