SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uzman Çavuş Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:29
Uzman Çavuş Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'da askeri birlikte görev yaparken intihar ettiği öne sürülen 19 yıllık uzman çavuş Feyzi Atik, memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'daki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görev yapan 19 yıllık Piyade Uzman Çavuş Feyzi Atik’in (42) silahı ile intihar ettiği önü sürüldü. En büyük oğlu 22 yaşında olan uzman çavuşun 16 ve 11 yaşında olmak üzere 3 çocuğu bulunduğu belirtildi.

Cenazesi Akçadağ'a getirilen Feyzi Atik için burada askeri tören düzenlenirken, cenaze daha sonra gözyaşları arasında Akçadağ İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MERKEZDE İNTİHAR..

Bu arada il merkezi Cemal Gürsel Mahallesi'nde oturan ve aslen Hekimhanlı olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Kazım A. adlı şahsın intihar ettiği ve cenazesinin yapılan otopsiden sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız