SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Uzun Veda" Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:42:13
A- A+ PAYLAŞ
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Malatya Valisi Ulvi Saran, veda ziyaretlerine devam ediyor. 
 
Ağustos sonunda Malatya’dan ayrılmayı planlayan Vali Saran, veda ziyaretleri kapsamında Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile vedalaştı. Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan, Vali Saran’a Hekimhan için yaptığı projelerden dolayı teşekkür ederek özellikle Girmana Kanyonu ve Yamadağı Kayak Tesisleri projelerinin ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını, kayak tesisleri tamamlandığında birlikte burayı ziyaret etmek arzusunda olduğunu ifade etti.
 
Programının yoğunluğu nedeni ile Kuluncak kaymakamı, ilçe ve belde belediye başkanları ile Yazıhan ilçesinde vedalaşmak zorunda kalan Vali Saran’a, teşekkürlerini ileten kaymakam ve başkanlar yeni görevinde başarılar dilediler.
 
Vali Saran, daha sonra Defterdarlık, Vergi Dairesi Başkanlığı, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanlığı’nı ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız