SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Uzun Yıllar Kendisinden Işık Aldık..''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Genel Başkan Recai Kutan, İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar ve bir gurup partili ile birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

23 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı H. Cemal Akın, SP Genel Başkanı Kutan’ın ziyaretçinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, “Uzun yıllar ülkemize ve Malatya’ya hizmet etmiş, yaptıklarından her zaman iftihar ettiğimiz çok değerli hemşehrimiz Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan’ı Malatya’da görmekten mutluyuz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, değerli bir devlet ve siyaset adamı olarak SP Genel Başkanı Recai Kutan’dan her zaman için ışık aldıklarını kaydederek, “ İhtiyaç duyduğumuz zaman sağolsunlar taleplerimizi sıcak karşıladılar. Bundan dolayı da kendilerine müteşekkiriz, bu vesileyle kendilerine hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan da konuşmasında Saadet Partisi olarak bir ile gittikleri zaman öncelikle o ilin belediye başkanını ziyaret ettiklerine dikkat çekerek, “Bizim ölçülerimize göre Belediye Başkanları Osmanlı Dönemi’nin Şehremini’ni durumundadır. Yani dolayısıyla Şehreminini ziyaret etmek birinci görevimiz. Çünkü belediye başkanlarımız, tabi Malatya Belediye Başkanımız da halkımızın çok değerli oylarıyla seçilmişlerdir. Dolayısıyla Malatya’yı en gerçek anlamda temsil eden bir makamdır. Bu nedenle Malatya’ya geldiğimde arkadaşlarımızla beraber hep ziyaret ediyoruz” dedi.

Kutan her geçen gün Malatya’nın biraz daha güzelleşmiş görmekten mutluluk duyduğunu da vurguladı. Kutan, Malatya’nın yeni dönemde daha nitelikli hizmetlere kavuşacağına inandığını kaydetti ve “Dolayısıyla değerli Belediye Başkanımızın gayretleriyle Malatya’nın inşallah çok daha iyi noktalara ulaşacağı görüşündeyim ve kendilerine yürekten başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız