SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Üzüntü İle Karşıladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:24:56
A- A+ PAYLAŞ
Ankara'da devam eden "Malatya Günleri" etkinliğinde, merhum sinema sanatçısı Kemal Sunal'ın kostum ve eşyalarının sergilendiği, ailesi tarafından açılan standın, yetkililerin ilgisizliği nedeniyle kapatılması üzerine Valilik bir açıklama yaptı.
 
Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yapılan açıklamada, ailenin standı kapatma kararının üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, şöyle denildi:
 
"18-22 Nisan  2012  tarihleri  arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ nde ikincisini düzenlemiş olduğumuz “Malatya Günleri” etkinliğimiz; kurum-kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, esnafımız, tüm Malatya’nın önde gelen temsilcileri ve değerli Ankaralıların katılımı ile büyük bir heyecan ve coşku içerisinde devam etmektedir.
 
“Malatya Günleri” hiçbir kar amacı gütmeyen, ilimizin tanıtımı ile ilimiz dışındaki Malatyalı hemşehrilerimizin buluşma ve kaynaşmasını hedef edinen, herkesin üzerine düşen görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle ifa ettiği bir yapıda gerçekleştirilmektedir.
 
Çeşitli basın, yayın organlarında ve sosyal medyada “Kemal Sunal” standıyla ilgili olumsuz bir şekilde yansıtılan haberler Valiliğimiz tarafından üzüntü ile karşılanmıştır.
 
Kemal Sunal her türlü övgünün üstünde Malatya’ nın ve tüm ülkemizin gurur duyduğu en önemli ve değerli sanatçılarımızdan biridir. 
 
Dolayısıyla; etkinliğimiz çerçevesinde Kumal Sunal standının bulunması bizleri ziyadesiyle memnun etmiş, gereken her türlü özen, hassasiyet ve nezaket  ailesine gösterilmiş,  gereken her türlü çalışma ve sorumluluk tarafımızdan yerine getirilmiştir.
 
Bunun dışında etkinliğe devam etmeme yönündeki kararları, Sunal’ın ailesinin kendi taktirleri ve tasarruflarıyla gerçekleşmiştir. 
 
Yine basınımızda yer alan “Malatya Günleri” nin uzatılacağına dair haberlerle ilgili olarak; etkinlik süresi önceden planlandığı üzere 22/04/2012 tarihinde sona erecektir. 
 
Değerli kamuoyunun sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesi amacıyla bu basın açıklamasının yapılmasına lüzum görülmüştür."
 
FOTOĞRAF: Boşaltılan Kemal Sunal standı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız