SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Üzüntülüyüm Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'den aday adayı olan, ancak listeye giremeyen eski Sağlık Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, vekil olarak hizmet edemeyecek olmanın derin üzüntüsünü yaşadığını, ancak ortaya çıkan listenin de başüstünde yeri olduğunu söyledi.

Zengin'in konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Eski Sağlık İl Müdürü AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Doktor Hacı Bayram Zengin, vekil olarak Malatyalılara hizmet edemeyecek olmanın derin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “Sıralamada yer alan tüm arkadaşlarıma yüklendikleri sorumluluğun kutsallığını hatırlatarak başarılar dilerim” dedi.

Doktor Zengin, 24’üncü dönem milletvekilliği aday adaylığı çalışmaları sonucunda ortaya çıkan aday listesini değerlendiren bir mesaj yayımladı.

Zengin: Ortaya çıkan listeye baş üstüne
Yorucu ama bir o kadarda güzel geçen 24’üncü dönem milletvekilliği aday adaylığı çalışmaları neticesinde adaylık sıralamasında yer bulamadığını, vekil olarak Malatya’ya hizmet edemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirten Zengin, sonuç değil süreç odaklı yürütülen çalışmalar sonucunda takdir edilen bu durumun başının üzerinde karşıladığını aktardı.

Doktor Zengin, şunları kaydetti: “Tüm süreç boyunca benimle olan çalışma arkadaşlarıma, her kesimden birlikte dertlendiğimiz siz değerli hemşerilerime, süreç boyunca bizlere yardım ve yol göstericiğinde bulunan AK Parti Genel Merkezi ve Malatya AK Parti il ve ilçe merkezlerindeki tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Sıralamada yer alan tüm arkadaşlarıma yüklendikleri sorumluluğun kutsallığını hatırlatarak başarılar dilerim. Güzel Malatya’mıza hizmet için bundan sonrada durmadan yola devam edeceğimi bildiririm.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız