SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vah Malatyaspor'a!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'la sözleşmesi fesih olan defans oyuncusu Mustafa Aslan, çarpıcı iddialarda bulundu. Sözleşmesi feshedilmesine rağmen son lig maçında oynatıldığı için Malatyaspor'un cezalandırılmasının da gündemde olduğu öne sürülen Mustafa Aslan, Mustafa Korkmaz yönetimini ağır bir şekilde eleştirdi.

Sezon başında takımın ligde mücadele edebilmesi için peşinatını kulübe verdiğini yaptığı açıklamada iddia eden Aslan, şunları kaydetti:

"Sezon başında Malatya Belediyesi'nden gelen peşinatımı lisans çıkarılması için yönetime verdim. Malatyaspor takımı sezon başında sahaya çıkamıyordu. Biz o parayı vermeseydik. Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, bize para karşılığında senet verdi. O senedi de bizi mağdur edip, elimizden tekrar geri aldı. Başkan, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı sonrası bir açıklama yaparak, 'Kulüp Eski Başkanlarından Haşim Karadağ'da kulübün 20 bin TL parası var, onu göndermedi' dedi. Malatyaspor 20 bin TL'ye kalmadı. Bundan bir hafta önce Haşim Karadağ, bunu da ilk kez söylüyorum; bana telefon açtı ve Malatyaspor takım kaptanı olarak beni İstanbul'a çağırdı. Yanına gittim ve bana elinde Malatyaspor'un parasının olduğunu söyledi. Bana 10 bin TL çıkardı verdi ve futbolculara dağıtmamı söyledi. Ben 10 bin TL'yi futbolculara ve kulüp personeline dağıttım. Ve geriye kalan 20 bin TL'yi de Haşim Karadağ, maç primi olarak açıkladı. Bana da 'İkinci yarı ben size bu parayı vereceğim. Takım kaptanı olarak sen bu parayı alacaksın ve dağıtacaksın' dedi. Bunun sözünü kendisi bizzat bana verdi. Bende bunu yaptım. Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz'ın yaptığı açıklama doğru değildir."

Yeşiltepe'de bulunan Malatyaspor Tesisleri'nde kaloriferlerin dahi yanmadığını ileri süren Aslan, "Transferin önünü açacağız diyorlar. Tesislerde kaloriferler bile yanmıyor. Futbolcular sabaha kadar soğuktan donuyorlar. İAŞE'deki sorunu herkes biliyor. Malatyaspor'u bu kadar ayakaltı ettiler. Bu kulüp kötü şartlardan bu hale gelmiş olabilir ama ayakaltı edilemez. Tesiste elektrik yok. Elektrik ocağında bile futbolcular ısınamıyor. Artık Malatyaspor'u o dereceye getirdiler. Transferin önünü açacağız diyorlar ama daha birçok futbolcuyla görüşme bile yapılmamış. Ben boşta kaldım. Hiçbir yere gidemiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından da ceza alacağım. Onu da biliyorum. Bu tamamıyla benle alakalı bir şeyde değil. Ben geliyorum, çıkıp resmi maç oynuyorum. Fesihnamemin federasyona gittiğinden hiçbir kulüp yöneticisinin haberi bile yok. Böyle bir şey olabilir mi? Bu kadar fedakarlık yaptığım halde bu duruma düşürülüyorum. Ben bütün takım futbolcuları adına konuşuyorum. Bu herkesin görüşü.Yalan söylüyorlar" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız