SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vah Semranım Vah!

A- A+ PAYLAŞ

Günay Restoran'da sahne alan Bülent Ersoy, konuklarıyla şakalaşırken bir bayan konuğuna "Sen konuşma o...." diye takıldı. O konuğun Semra Özal olduğunu farkedince özür diledi.

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy önceki akşam Günay Restoran'da sahne aldı. Nur Yerlitaş imzalı geniş göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle yine göz kamaştıran sanatçıyı dinleyenler arasında merhum cumhurbaşkanlarımızdan Turgut Özal'ın eşi Semra Özal da vardı. Sahnede sürekli konukları ile şakalaşan Ersoy bir ara bir kadınla atıştıktan sonra şakayla karışık "Sen konuşma o...." dedi. Ersoy o kadının Semra Özal olduğunu öğrenince Günay'da buz gibi hava esti. Hemen Semra Özal'ın yanına giden Ersoy "Abla çok özür dilerim bilmiyordum, görmedim" dedi. Özal ise "Biliyorum görmediğini, görseydin söylemezdin" diyerek Ersoy'un özrünü kabul etti. Gazetecilerin hakkındaki polemiklerle iligili sorularına da yanıt veren Ersoy, kendisinin Zeki Müren'le hiç yan yana gelmediğini söyleyenlere "Cahiller. Biz ustayla Kelebek ödülünü almaya kol kola gitmiştik. Bilmeden yazıyorlar" dedi. 18 Şubat'ta Bursa'da açılacak Zeki Müren müzesinin açılışına gideceğini söyledi. Diva son olarak İbrahim Tatlıses'in kendisinden 'kankam' diye bahsetmesine karşılık "Doğru söylemiş, biz çok iyi dostuz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız