SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vahap Amca'nın Hediyesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:47:02
'Vahap Amca'nın Hediyesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan makam aracına ödenek bulamaması üzerine Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne makam aracı törenle teslim edildi. 

Makam aracı bulunmayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ten yardım isteyince LCW’den makam aracı hediye edildi. Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yapılan törende, Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu eğitime verdiği katkılarından dolayı Belediye Başkanı Vahap Küçük’e teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Caner Güler ise, “Milli Eğitimi Müdürlüğü'nün bir aracı yoktu. Vahap Amcamıza müracaat ettik. O da bizi çocuklarına yönlendirdi. Sağ olsunlar, bize bu sıfır aracı aldılar. Burada huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımızın yardımları sadece bununla da sınırlı değil, her sene yaklaşık 5 bin öğrencimize giyecek temin ediyor” dedi. 

Daha sonra Başkan Küçük, anahtarı Milli Eğitim Müdürü Caner Güler’e teslim etti. Küçük, “Doğanşehir’imizin eğitim kalitesinin yükselmesi ve gerekli denetimlerin daha hızlı yapılabilmesi için bu aracı hediye ediyoruz. Hayırlı hizmetlerde kullanmaları dileğiyle” diye konuştu.

Hizmet aracı törenine Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, okul müdürleri ve şube müdürler katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız