SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vahap Munyar'ın Acı Günü...

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:24:35
Vahap Munyar'ın Acı Günü...
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı hemşehrimiz Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar'ın annesi vefat etti. Bu arada, Darende'de de CHP ilçe başkanının babası yaşamını yitirdi.

MUNYAR'IN ANNESİ..

Hürriyet Gazetesi Ekonomi Yazarı Vahap Munyar'ın bir süredir tedavi gören 87 yaşındaki annesi Lüyfiye Munyar dün gece yarısı hayatını kaybetmişti.

Lütfiye Munyar bugün cuma namazı sonrası Malatya Şehir Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Munyar’ın annesinin cenaze namazına; Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Gazeteci Yazar Vahap Munyar, AKP İl Başkan Yardımcıları Murat Turgut, Mahmut Özer ve Selim Çağlar, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık topluluk katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası Lütfiye Munyar’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Vahap Munyar, annesinin vefatını "Gece yarısı anamı kaybetmenin acısını yaşadım. Son yolculuğuna uğurlamak için Malatya'ya gidiyorum. Mekanın cennet olsun anacığım" sözleriyle duyurdu.

Lütfiye Munyar’ın cenazesinin yanı sıra, Naim Demir, Nafiye Baydar ve Hayriye Ayaz’ın da cenaze namazı kılındı.

Taziye yerinin Hasan Varol Mahallesi 2 nolu Bahçeyolu sokak olduğu (Kernek Üçgen Park Üstü) ifade edildi.

MalatyaHaber ailesi olarak Vahap Munyar ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

DARENDE CHP İLÇE BAŞKANININ BABASI VEFAT ETTİ..

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi Darende İlçesi Başkanı Sinan Sunguroğlu’nun babası Mehmet Hulusi Sunguroğlu vefat etti.

Mehmet Sunguroğlu, Darende merkez Caimoğlu Çarşı Cami’sinde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı ardından Hacı Devriş Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye; Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı İsa Özkan, CHP Milletvekli Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ve CHP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci, CHP il yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçenin saygın ailelerinden olan Sunguroğlu ailesinin bu acı gününde cenazeye il dışından da çok sayıda vatandaş iştirak etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız