SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vahşet Gecesi

0
Güncellendi - 2016-08-12 03:01:29
Vahşet Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

Eve (Tina Ivlev), Phil (Richard Tyson) adında hasta ruhlu bir adam tarafından kaçırılıp bir bodruma kapatılmış, defalarca tecavüze maruz kalmış bir genç kadındır. Günün birinde yaptığı planın işe yaramasıyla Phil'in elinden kurtulmayı başarır. Issız bir yerde tutulduğunu anlayan Eve, oradan bir karavanla kaçmak üzereyken karavanda kendisi gibi kaçırıldıklarını sandığı başka kadınların fotoğraflarını ve evlerinin anahtarlarını bulur. Onları da kurtarabilmek için tutuldukları yerleri bilen tek kişi olan Phil'i zorla yanına alarak yola çıkar.

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

Yapımı : 2015 - ABD

Tür : Gerilim , Korku

Süre: 93 Dak.

Yönetmen : José Manuel Cravioto

Oyuncular : Tina Ivlev , Richard Tyson , Bianca Malinowski , Kristoffer Kjornes , Amy Okuda

Senaryo : Rock Shaink Jr. , Keith Kjornes

Yapımcı : Alexis Fridman , Jai Khanna

Diğer Adı : Reversal

sinemalar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız