SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vahşete 1 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Hasanbey Caddesi'ndeki metruk bir evde Cuma gecesi çıkan yangından sonra, elleri arkadan bağlı olarak cesedi bulunan 12 yaşındaki Kenan Avşar'ın (fotoğraftaki) öldürülmesi ile ilgili hurdacılık yapan 45 yaşlarında bir kişinin tutuklandığı bildirildi.

Hasanbey Caddesi 35. Sokak'taki daha önce besi damı ve depo olarak kullanılan binada gece yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra, odalardan birinde elleri arkadan bağlanmış olarak bir ceset bulmuşlardı. Cesedin, olay yeri yakınında oturan ve kayıp olduğu ailesi tarafından polise bildirilen 12 yaşındaki Kenan Avşar'a ait olduğu saptanmıştı.

Olayla ilgili olarak yakalanan 45 yaşlarındaki Aydın G. adlı kişinin, polisteki sorgusunun ardından gönderildiği adliyece tutuklandığı belirtildi.

3 çocuk babası olduğu bildirilen zanlının hurdacılık yaptığı, olay günü yangının meydana geldiği ev civarında görüldüğü, ifadesinde olay günü orada olmadığını iddia ettiği ancak görgü tanıklarının bu durumu yalanladığı öğrenildi.

Bu arada küçük Kenan’ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumunda bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız