SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vakfın Borcu Valilikten İstenince..

A- A+ PAYLAŞ

Kuruluş amacı çevreyle ilgili çalışmalarda bulunmak olan; ancak yeni düzenleme nedeniyle bir yıl önce kapatılan Malatya Valiliği Çevre Vakfı'nın SSK prim ve maliye borcunun 16 bin YTL olduğu bildirildi.

Malatya İl Genel Meclisi'nde bir yıl önce kapatılan Malatya Valiliği Çevre Vakfı'nın borcu ele alındı. Çevre Vakfı'nın SSK primiyle Maliyeye olan borcunun 16 bin YTL olduğu belirtildi. Bu borcun ise Malatya Valiliği'nden istendiği ifade edildi.

Borcun ödenmesi içinse Çevre Vakfı'nın kaynaklarıyla alınan ve şu anda vali yardımcılarının makam odaları, Çevre ve Orman Müdürlüğü'nün makam odasındaki çeşitli büro malzemeleriyle cihazlarının Özel İdare Müdürlüğü'nce satın alınarak parasıyla valiliğin borcunun ödenmesi teklif edildi.

Şu anda vali yardımcılarının makam aracı olarak kullandığı 44 FN 075 plakalı aracın da Çevre Vakfı'nın kaynaklarıyla alındığı ve şu anda vali yardımcılarının makam odasıyla çeşitli resmi daire bürolarında çok sayıda bilgisayar, makam koltuğu, çalışma masası, klima, lazer yazıcı, sehpa, etajer, deri koltuk, resim yarışmasında kalan tablolar, kamera, fotoğraf makinesi, fotoğraf makinesi objektifi, elbise dolabıyla ölçüm istasyonunda kullanılan cihazların kapatılan Çevre Vakfı'nın demirbaşı olarak göründüğü bildirildi.

Özel İdare Müdürlüğü'nün, demirbaşları satın alıp tutanak karşılığında malzemelerin şu anda kullanıldığı bürolara teslim edeceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız