SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vakıfta Çok Emekleri Geçti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:03
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi  bünyesinde faaliyet gösteren gençlik kolları üyelerine, yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

MEV Malatya Şubesi bünyesi altında faaliyet gösteren gençlik kolları üyeleri, 3 yıllık görev sürelerini tamamladıktan sonra, kendilerinden daha genç üyelerin önünü açmak için görevlerini devrettiler. MEV Malatya Şube Başkanı Necdet Narin,vakıfta düzenlenen törenle, eski gençlik kollarına üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket takdim etti. 

MEV Malatya Şube Başkanı Necdet Narin, "Eski gençlik kolları üyelerimiz 3 senedir görev yapıyorlardı. Bayrağı artık kendilerinden daha genç olanlara devretmek istediklerini söylediler. Görev süreleri bitti ve yeni bir oluşum yaptık. Bu arkadaşlarımızın vakıfta birçok emekleri geçti. Çeşitli etkinlikler yaptılar, burs verdiler. Bayağı yoruldular. Bunun karşılığında da vakfın anısı olarak plaket takdim ettik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız