SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vakitsiz Palto Giyer miyiz?'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:01
'Vakitsiz Palto Giyer miyiz?'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. 

Milletvekili Mustafa Şahin beraberindeki partililerle ilk olarak Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Doğanşehir'e bağlı Savaklı, Sürgü ve Kurucaova mahallelerini de ziyaret eden Şahin esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurucaova'da konuşan Şahin, ilçe ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geldiklerini, beklenti ve sorunları not aldıklarını ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiklerini dile getirdi

Şahin, Büyükşehirle birlikte ilçelerin en ücra köşelerine kadar hizmet götürüldüğünü kaydederek, amacının vatandaşın ayağına giderek, aracısız, araya herhangi bir kurum koymadan direkt vatandaşlarla buluşmak olduğunu ifade etti.

12 yıllık AKP iktidarında devasa hizmetlerin yapıldığını hatırlatan Milletvekili Şahin, şunları kaydetti:

"Devasa hizmetler halkla buluşurken yapılamayan hizmetler de olmuştur. Eğer hayat devam ediyorsa bugün ceket lazımsa yarın palto lazım olacak. Paltonun vakti saati gelmeden palto giyer miyiz? Giymeyiz. Çünkü giyince bize yük olur. Dün daha farklı eksiklikleriniz vardı. Bugün daha farklı eksiklikler karşımıza çıkacak.Yarın için de bunun hesabını yapmak zorundayız. Belediyemize düşen görevler var. Bugün beldeler kapatıldı. Beldelerin kapanmasındaki asıl amacımız ilin nüfusu şu sayıya ulaşınca büyükşehir mevzuatına uyuyorsa o ili büyükşehir yaptık. Daha önce 53 belediye var iken şu anda bu 14 belediyeye düşmüş, 39 belediyemizi de kapatmışız. Büyükşehirle birlikte ise ödenek arttı ve hizmetler daha süratli geliyor. Zamanla sorunların birçoğu hallolacaktır."

Ziyaretlerde Milletvekili Mustafa Şahin'e İl Başkan Yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz, Doğanşehir Belediyesi Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Mercan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız