SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali 17 Muhtarı Dinledi

0
Güncellendi - 2017-02-25 02:37:33
Vali 17 Muhtarı Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşların istek ve önerilerinin dinlenerek değerlendirilmesi amacıyla Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında Merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ile Akçadağ, Hekimhan, Kale ve Pütürge İlçelerinden 17 mahalle muhtarının katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda; Muhtarlar, mahallelerinde bulunan metruk binaların yıkılması,  sulama kanallarının yenilenmesi çalışmalarının bir an önce tamamlanması, sulama göleti yapılması, sulama pompalarının bakım ve onarımının yapılması, taş ocaklarının çevreye verdiği zararların ortadan kaldırılması ve yeni ruhsat verilirken titiz davranılması, elektrik trafosu ve elektrik hatlarının yenilenmesi, kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile ulaşım hizmetlerinde karşılaşılan sorunların giderilmesi konuları gibi değişik alanlarda istek ve önerilerini belirttiler.

Muhtarların istek ve önerileri doğrultusunda alınan kararlar gereği yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderildi.

Toplantı sonunda Vali Toprak, "Muhtarlarımız ile bir araya geldik. Mahallelerimizdeki sorunları birinci ağızdan dinledik. Sorunların bir an önce çözülmesi için çaba göstereceğiz ve çalışacağız. Toplantıya katılan bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan (7 yıl önce)
    Sayın valim Malatya'nın içme suyuna özellikle Yeşiltepe ve İnönü Mahallesi'nde kuyu suyu karıştırıyorlar suyu icemiyoruz bu suyla yemek yapamıyoruz çay demlemeye hasret kaldık suyumuza kuyu suyu karistirilmasini istemiyoruz temizlik dışında mevcut suyu kullanamıyoruz musluktan böyle su akacagina hiç akmasin maski müdürü kolayına buldu Malatya'nın altı sağlıksız su dolu vur kuyuyu suyu çıkar birazda klor ekle ver gariban halka çöz Malatya'nın su sorununu aynı zamanda değerli baskanlarim sayın çakır ve sayın polattanda yardım talep ediyorum .Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla