SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahşap Oyma Sergisi Açıldı

0
Güncellendi - 2018-04-21 03:02:40
Ahşap Oyma Sergisi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alanı ve Battalgazi Halk Eğitim Merkezi’nin birlikte düzenlemiş olduğu Ahşap Oymacılığı Kursunda kursiyerlerin yapmış oldukları ahşap oyma eserleri sergisinin açılışına katıldı.

Kursiyerlerin yapmış oldukları ahşap oyma eserleri sergisi açılışına Vali Ali Kaban, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Battalgazi Halk Eğitim Müdürü Cemal Kurhan, Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Avcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Açılışın ardından Vali Ali Kaban sergiyi gezerek Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alan şefi Hayrettin Ormancı’dan kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği eserler hakkında bilgiler aldı ve kursiyerleri tek tek tebrik etti.

Mobilya ve İç Mekân Tasarımı alanı ve Metal Teknolojileri Alanı öğrencileri tarafından yapılan eserler Vali Ali Kaban’a hediye edildi. Vali Ali Kaban, öğretmen ve öğrenciler günün anısına birlikte fotoğraf çekimi ile program son buldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız