SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Akçadağ'da İnceleme Yaptı

0
Güncellendi - 2016-08-11 01:53:20
Vali Akçadağ'da İnceleme Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Akçadağ'a ikinci kez giderek ilçede Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü.

İlçede ziyaret ettiği kurum ve kuruluşlarda görevli personeli ve çalışmalarını denetleyen Vali Toprak, personelin çalışmasını, çalışma şartlarını da gözlemleyip personelle de görüşerek çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alıyor.

Akçadağ ilçesindeki ziyaretinde incelemelerde bulunan, mülki ve idari amirlerden bilgiler alan, vatandaşlarla da bir araya gelip onların sorun ve taleplerini dinleyen, çözümü konusunda yetkililere gerekli talimatları veren Vali Toprak, İlçe Kaymakamı Serdar Demirhan ve resmi kurum ve kuruluş amirleri tarafından karşılandı.

Vali Toprak, Kaymakamlık makamında Kaymakam Demirhan’dan brifing almadan önce bina içerisinde bulunan kurum ve kuruluşlara uğrayarak personelle görüşüp, incelemelerde bulunurken işlerini takip etmek amacıyla burada bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

İlçe Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısını da ziyaret ederek bir süre görüşen Vali Toprak, Belediye Başkanı Ali Kazgan ve belediye personeli tarafından karşılandığı belediye binasında da incelemelerde bulunarak, Başkan Kazgan’dan ilçe belediyesinin ve Büyükşehir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne bağlı ve uzun süredir atıl durumda olan Akçadağ Kültür Merkezi’nin durumunu yerinde görmek amacıyla İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, İl Kültür ve Turizm Müdürü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü ile birlikte kültür merkezi inşaatının bulunduğu alana gitti.

Burada binayı gezerek, incelemelerde bulunan Vali Toprak, yetkililerden Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından doğrudan temin ile ihalesinin yapılacağını ve bu konudaki çalışmaların sürdüğü bilgisini aldı.

İlçe merkezinde bulunan çay bahçesine geçen Vali Toprak, buradaki vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip Akçadağlı vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Demirhan ve Başkan Kazgan’ın da yer aldığı ve toplantı ortamında geçen sohbet esnasında Vali Toprak, sorun ve talepler hakkında gerekli notları aldırarak, Kaymakam Demirhan ve Başkan Kazgan’la da istişarelerde bulundu. Başkan Kazgan, Akçadağlı Tarihçi-Yazar Süleyman Demir tarafından kaleme alınan 600 sayfalık Akçadağ Tarihi ve Kültürü adlı kitabı Vali Toprak’a hediye etti.

İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği hizmet binalarında incelemelerde bulunup, komutanlık ve amirliğin Denetleme Defterini imzalayarak ilçedeki sorumluluk alanları ile ilgili olarak Jandarma Komutanı ve Emniyet Amirinden asayiş konusunda brifing aldı. İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisler ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli erbaş ve erlerle de görüşen Vali Toprak, görevlerinde başarılar diledi.

Bülten

akçadağ1

akçadağ2

akçadağ3

akçadağ4

akçadağ5

akçadağ6

akçadağ7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • sadullah (7 yıl önce)
    vali ile resim çektirmek değil DERVİŞ ÖZBAY 20 YILI AŞKINDIR İNŞAAŞTİ DEVAM EDEN BİR KÜLTÜR MERKAZİNİ BU GÜNE KADAR PARASI OLDUĞU HALDE BİTİRTRMİYORSAN O KOLTUĞU İŞGAL ETME BEN BU VALİ DEN UMUTLUYUM O İNSAATİ BİR AN ÖNCE TAMAMLATIR KARDEŞİM MALATYADA BEŞKONAKLAR İÇLER ACISI KARAKAŞ KONAĞI İÇLER ACISI KERPİÇ EVLER ELİNİZE YÜZÜNÜZE SÜRDÜNÜZ SAĞOLSUN BELEDİYE BAŞKANI EL ATTI DA TAMAMLANIR İNSLALH
    0
    0
    Yanıtla