SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Barıştırdı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 kişinin silahla yaralanması ile sonuçlanan 2 aile arasındaki kavga vali Ulvi Saran’ın devreye girmesi ile son buldu. Her iki ailede barışarak, geçmişteki kavgayı unuttu.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Gözene köyünde 4 ay önce meydana gelen olayda, Köy koruyucusu olan A.İ.K.’nin keleşnikof silahla ateş açması sonucunda Mehmet Pektaş adlı şahıs yaralanmıştı. Mehmet Pektaş’ın ailesi de A.İ.K.’nin oğlu Mehmet Kılıç’ı silahla ateş açarak yaralamıştı.

Bölgede her iki aile arasındaki gerginliğin büyük kavgalara yol açabileceği ihtimali üzerine Vali Ulvi Saran ve Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Buldan Gözüne köyüne giderek Kılıç ve Pektaş ailelerini barıştırdı.

Vali Saran yaptığı konuşmasında, her zaman anlaşmazlıkların olabileceğini ancak bu anlaşmazlıkların hiçbir zaman kan davasına dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.

Daha sonra barış pilavı yendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız