SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Baruş'tan Çarmuzu- Kiltepe Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-07-03 05:03:34
Vali Baruş'tan Çarmuzu- Kiltepe Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Kiltepe ve Çarmuzu Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş’ı ziyaret eden Vali Baruş’u burada muhtar Demirtaş ve azaları karşıladı. Mahallenin sıkıntıları ve çözüm noktasında yapılabilecek çalışmalar hakkında muhtar Demirtaş’tan bilgiler alan Vali Baruş, Kiltepe Çok Amaçlı Sosyal Tesisinde nakış kursu eğitimi alan bayanlarla bir süre sohbet ederek yaptıkları el işi çalışmalarını inceledi yine aynı tesiste kuran kursu öğrencilerini ziyaret etmesinin ardından mahalleyi gezerek incelemelerde bulundu.

Daha sonra Çarmuzu Mahalle Muhtarını ziyaret eden Vali Baruş, Muhtar Ali Berktaş ve azaları ile mahallenin sorunları ve çalışmaları hakkında bir süre sohbet ederek Muhtar Berktaş’tan mahallenin sıkıntı ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Sohbet sonrası mahalleyi gezerek incelemelerde bulunan Vali Baruş, Semt Konağında incelemelerde bulunarak burada trikotaj örgü eğitimi alan bayan kursiyerlerle yaptıkları ürünler hakkında bir süre sohbet etti.

Vatandaşların yaşadığı sorunlarla bire bir ilgilenen muhtarların halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk adım hizmet kapısı olduğuna dikkat çekerek muhtarlık müessesinin önemine değinen Vali Baruş, yaptıkları çalışmalardan dolayı Kiltepe Mahalle Muhtarı Demirtaş ve Çarmuzu Mahalle Muhtarı Berktaş’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Demirtaş ve Berktaş mahallelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştıklarını ifade ettiler.

Muhtarlık ziyaretlerinde Vali Baruş’a İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timür ve İlçe Emniyet Müdürü eşlik ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bilgehan (4 yıl önce)
    malatyamız valilerinden yana hep şanslı olmuştur
    0
    0
    Yanıtla