SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet, Jandarma ve 112 Personeline Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-01-01 14:05:16
Emniyet, Jandarma ve 112 Personeline Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, 2018 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan emniyet, jandarma ve 112 komuta merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi Elazığ-Malatya yolu Uygulama Noktası’nı, Malatya-Kayseri Uygulama Noktasını ve Battalgazi Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal’ın da yer aldığı ziyarette, Emniyet Mensuplarının yeni yılını kutlayan Vali Baruş, polislerle tokalaşarak görevlerinde başarılar diledi.

Vali Baruş buradaki ziyaretinin ardından ise Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal ve ile Yazıhan Mevkiinde yapılan Jandarma asayiş uygulamasını ve Cumhuriyet Örnekköy Jandarma Karakolunu ziyaret etti. Vali Aydın Baruş uygulamada görevli Jandarma personelinin yeni yılını kutlayıp onlarla bir süre sohbet edip görevlerinde başarılar diledi.

Vali Aydın Baruş güvenlik kuvvetlerine hitaben: “Malatya'daki huzuru sağlamada  gece gündüz özverili bir şekilde çalışan tüm güvenlik mensuplarına teşekkür ediyorum. Görevlerinde kolaylıklar diliyorum. İlimizdeki vatandaşlarımızın rahat bir şekilde uyuması için bu soğuk havalarda fedakârlıkla görev yapıyorsunuz, vatandaşlarımızın huzuru sizlerin hassas ve özverili bir şekilde çalışmasına bağlı. Yeni yılınız hayırlı olsun, aileleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı geçer, Allah yardımcınız olsun” dedi

Vali Aydın Baruş yılın son gününde halkın acil durumlarda ilk yardımına koşan 112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret etti. Vali Baruş’a ziyarette Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli eşlik ettiler. Burada çalışan personelin yeni yılını kutlayan ve yapmış oldukları zorlu görevde kolaylıklar dileyen Vali Baruş; 112 çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Yeni Yılın İlk Bebeklerine Ziyaret

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş 2018 yılının son gününde ilk olarak Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla sohbet eden ve yeni yıllarını kutlayan Vali Baruş ve eşi Nagihan Baruş, çocuklara çeşitli yeni yıl hediyeleri vererek 2019 yılından beklentilerini sordular. Ziyaretlerde Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Rasim Bulut da hazır bulundu.

Vali Aydın Baruş, eşi Nagihan Baruş ile birlikte 2019 yılına Beydağı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek girdi.

Yeni yılın “Fatma Nisa ve Enbiya” isimli ilk bebeklerini ziyaret ederek aileleri ile sohbet eden Vali Baruş ve Nagihan Baruş yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye etmesinin ardından 2019 yılının bebekler ile ailelere hayırlar getirmesini dileyerek, çocuklarına sağlık ve uzun ömürler temennisinde bulundular.

Hasta yakınlarının da yeni yıllarını kutlayan Vali Baruş ve Nagihan Baruş’a hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız