SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Başarılı Sporcuları Kabul Etti

0
Güncellendi - 2018-01-12 01:56:32
Vali Başarılı Sporcuları Kabul Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Antalya’da düzenlenen EMF-Uluslararası Avrupa Muaythai Kupası şampiyonasında derece yapan sporcuları makamında kabul etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF-Avrupa Muaythai Federasyonu tarafından 29 Kasım- 4 Aralık tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleştirilen EMF-Uluslararası Avrupa Muaythai Kupası müsabakalarından Malatyalı sporcular derece ile döndüler.

Ziyaret sırasında bilgiler veren Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz sporcuların Malatya’nın gururu olduklarını söyleyerek, 15 ülkeden toplam 500 sporcunun katıldığı müsabakada Malatyalı 11 Sporcumuzdan Taha Hüseyin Barlık, Eda Keskin, Fatmanur Özkaya, Haydar Harun Altun, Ahmet Gün ve Fadime Gül Kırteke isimli sporcularımızın müsabakalarda 3.lük derecesi yaptıklarını belirterek Muaythai sporu ve sporcular hakkında bilgiler verdi.

Başarılı sporcularımızın ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Vali Kaban,  elde edilen başarılarda emeği geçen Milli Takımlar Antrenörü Yavuz ve sporculara teşekkür etti.

Vali Kaban, sohbetin ardından sporculara başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız