SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Başkanlığında Kayısı Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-07-19 03:19:50
Vali Başkanlığında Kayısı Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kayısının üretiminden pazarlamasına kadar olan mevcut sorunların çözümü amacıyla toplantı düzenlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya'nın ve Türkiye'nin önemli ihraç ürünü kayısının üretiminden pazarlanmasına kadar olan mevcut sorunlarının çözümü için Valilikte Vali Ali Kaban başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Tahir Macit, Defterdar Ali Yıldırım, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı ve Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri İbrahim Halil Kılıç katıldı.

Toplantıda, kayısı borsasında daha önce tespit edilen bazı tehditlerle, kırsal kesim ve borsaya yakın mahallelerde kayısının alım-satımı sırasındaki tartılarda hileyi ortadan kaldırmak ve sürekli kontrol altına almak üzere güvenlik kuvvetleri ve ilgili kurumlarca oluşturulan timler tarafından denetimlerin gece-gündüz devam ettirilmesi, ilave tedbirlerin alınması görüşüldü ve karara bağlandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Bilim nerede. Yazıklar olsun. Bilimin hakim olmadığı hiç bir şeyin başarılı olması mümkün değildir. Yeter artık işi ehline verin. Malatya ya yazık oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Inşallah kayısımız Ramazan Özcan başkanlığında hak ettiği yerlere gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.Haberde adı geçenlerin bazılarının kayısı ve üretici ile nasıl bir bağlantıları var anlayamadım.Toplantı sonrasında üreticinin hangi somut derdi çözüldü acaba?Fiyat mı,pazarlama mı,stokçularla mücadele mi?Oraya rastgele bir üretici getirip dinleseler daha etkili bir toplantı olurdu.Üreticimiz alışılagelen dertler ile hayatına devam edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim PUSAT (5 yıl önce)
    Keşke bir kaç tane de kayısı üreticisi bulunsaydı
    0
    0
    Yanıtla