SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Beydağı Tabiat Parkı'nda

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:42:02
Vali Beydağı Tabiat Parkı'nda
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Beydağı Tabiat Parkı ‘nın bir an önce halkın kullanımına kazandırılması yönünde çalışmaların hızlandırılması gerektiğini bildirdi. 

Vali Vasip Şahin, Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı 15. Malatya Bölge Müdürlüğü’nün İnderesi mevkiinde bulunan İdare binasında yeni göreve atanan Bölge Müdürü Ayhan Deligöz’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Şahin, yeni idare binası ve tescil aşamasında bulunan 96 hektar alana kurulması düşünülen Beydağı Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunarak yapılması düşünülen Beydağı Tabiat Parkı hakkında bilgiler aldı. 

Vali Şahin konuşmasında, bu alanın bir an önce halkın kullanımına kazandırılması yönünde çalışmaların hızlandırılması gerektiğini vurgulayarak, bu amaca yönelik çalışmalarda Malatya Valiliği’nin gerekli katkıları sağlayacağını söyledi.

Bölge Müdürü Deligöz ise, Malatya’nın doğa turizmi açısında zengin bir alt yapıya sahip olduğunu, bunların değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Turgut Özal Tabiat Parkı’ndan sonra Beydağı Tabiat Parkı’nın kurulması ile Malatya’nın 2 tabiat parkına sahip olacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız