SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Bölge Müdürlüklerinde

0
Güncellendi - 2017-10-26 16:54:01
Vali Bölge Müdürlüklerinde
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, Tarım Kredi Kooperatif Bölge Müdürlüğü, Maden Teknik Arama Orta Anadolu IV. Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tarım Kredi Kooperatif Bölge Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Vali Kaban, Bölge Müdürü Mustafa Altınok ve personel tarafından karşılandı. Vali Kaban, Bölge Müdürü Altınok’tan kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Tarım Kredi Kooperatif Bölge Müdürlüğünden, Maden Teknik Arama Orta Anadolu IV. Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Kaban, Bölge Müdürü Uğur Çakar ve personel tarafından karşılandı. Vali Kaban, Bölge Müdürü Çakar’dan kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Kaban, Bölge Müdürü Azra Yavaşoğlu ve personel tarafından karşılandı. Bölge Müdürü Yavaşoğlu’ndan kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Doğa Koruma Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kaban’ı Bölge Müdürü Abdullah Koç ve personel karşıladı. Bölge Müdürü Koç’tan kurum faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Kaban buradan ayrıldı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız