SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Cenaze İçin G.Antep'e Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Merinos Halı A.Ş.'nin kurucu başkanı, iş adamı Mehmet Erdemoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
Mide kanseri hastalığından Özel Konukoğlu Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mehmet Erdemoğlu, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Merinos Halı A.Ş. Kurucu Başkanı olan Mehmet Erdemoğlu, 1952 yılında savan dokuyarak ticarete atıldı. 1983 yılından itibaren halı ve iplik sektöründe önemli yer edindi.

Birçok hayır işine imza atan Mehmet Erdemoğlu'nun cenazesi Gaziantep Ulu Camii'ne getirildi. Mehmet Erdemoğlu'nun 3 oğlu da taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Adıyaman Valisi Halil Işık, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, AKP Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, türkücü İbrahim Tatlıses, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Celal Doğan, Dubai, Şam, Suudi Arabistan'dan çok sayıda iş adamı, Mehmet Erdemoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ile binlerce seveni katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Erdemoğlu'nun cenazesi Gaziantep Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in yurt dışında olmaları sebebiyle katılamadıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız