SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Çevik Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:21:52
Vali Çevik Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

 Merkez Valisi Ayhan Çevik vefat etti. 

23 Nisan 2012 yılında Bolu'da geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve o günden bu yana yaşamını yatağa ve cihazlara bağlı olarak evinde sürdüren Çevik, Ankara’da vefat etti.

Çevik'in cenazesi Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çıkrıkçı köyünde aile kabristanlığına defnedilecek.

Ayhan Çevik kimdir ?

1951 Yılında Hayrabolu'nun Çıkrıkçı Köyü'nde doğan Çevik, ilkokulu köyünde, ortaokulu ise Hayrabolu’da tamamladı. Lise öğrenimini İstanbul Kabataş Lisesinde, üniversite eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi.

Sırasıyla Tekirdağ'da Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Çevik, Denizli - Çal, Erzurum - Hınıs, Malatya - Doğanşehir kaymakamlık görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği görevinde iken, 1993'te Gümüşhane Valiliğine atandı. Gümüşhane, Tokat, Çankırı, Uşak valiliği görevlerinde bulundu. 1999'da Çankırı valisi iken yasadışı TİKKO örgütünün bombalı saldırısıyla ağır yaralanarak hayati tehlike atlattı. 2003 - 2005 yılları arasında Bilecik Valisi olarak görev yaptı. 21 Temmuz 2005 tarihli İçişleri Bakanlığı Valiler kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali Çevik evli ve 2 çocuk babasıydı.

CENGİL'İN BABASI VEFAT ETTİ..

Bu arada Malatya merkez Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ile Yazar Necip Cengil’in babası Abdurrahman Cengil vefat etti. 

Yaşlığa bağlı rahatsızlık nedeniyle vefat eden Abdurrahman Cengil’in (80) cenazesi Yeşiltepe şehir mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız