SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Darende'de Açılış Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:04:26
Vali Darende'de Açılış Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Darende ilçesinde çeşitli etkinliklere katılarak açılışlar yaptı ve incelemelerde bulundu.

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Darende Belediye Başkanı İskan Özkan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hasan Aksoy, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mehmet Hanifi Dere, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, belde belediye başkanları, muhtarları ve vatandaşların katıldığı programlarda açılışlar gerçekleştirip, çeşitli ziyaretlerde bulunan Vali Şahin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen törenle İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Personeline başarı ve teşekkür belgesi, hastane içerisinde açılan servislerin yapımına katkıda bulunan vatandaşlara plaket verdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu organizasyonunda gerçekleştirilen IPARD proje kapsamında 32 adet traktör, 1 adet karavan ve çeşitli arıcılık ekipmanlarının vatandaşlara teslimi yapıldı.

Darende Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Salonu, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi yenilenen Acil Servisi ve İşitme Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Vali Şahin ve Albay Aksoy, Ayşegül Buluş ve Eyüp Köse çiftinin nikah törenlerine katılarak nikah şahitliklerini gerçekleştirdi. Vali Şahin, iyi günde aile büyükleri ile mutluluklarını paylaşmalarını zor günde de aile büyüklerinin tecrübelerinden yararlanarak fikirlerini alıp zorlukları paylaşmaları tavsiyesinde bulunarak Evlilik Cüzdanlarını ve hediyelerini verdi.

Balaban beldesinde Japonya Büyükelçiliği, Darende Kaymakamlığı ve Balaban Belediye Başkanlığının ortak projesi ile gerçekleştirilen Balaban Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinin açışlını yaparak burada yürütülecek olan faaliyetler hakkında Kaymakam Kuş ve Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer’den bilgi aldı. Merkez Yanında yer alan Balaban Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile de sohbet eden Vali Şahin başarılar dileyerek beldeden ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız