SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Daşöz, Vilayet Koridorunda Artık Var!..

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz, 11 ay önce Malatya'da göreve başlamasına rağmen, Valilik binasında Vali Yardımcılarının makam odalarının kapısında asılı "görev dağılımı" panosundaki şemanın tepesinde eski Vali Osman Derya Kadıoğlu'nun adı yeralıyordu.. malatyahaber.com'un, 13 Kasım Pazartesi günü öğle saatlerinde "Vilayet Koridorundaki Vali Başka!.." başlıklı haberde konunun gündeme getirilmesinin ardından, 14 Kasım Salı günü bu panolardaki şemanın tepesinde Vali Daşöz'ün adı yeralırken, 6 Vali Yardımcısı arasındaki görev dağılımı da yeniden yapıldı.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayının sonunda yayınlanan kararname ile dönemin Malatya Valisi Osman Derya Kadıoğlu merkeze alınmış, yerine merkezden Halil İbrahim Daşöz atanmıştı. Daşöz, Ocak ayının ikinci haftasında Malatya'ya gelerek göreve başlamıştı.

Daşöz, Malatya'da yaklaşık 11 aydır görevde olmasına karşın, Valilik binasında yeralan Vali Yardımcıları odalarının kapılarında asılı olan ve bu yardımcıların hangi bakanlık ve dairelerden sorumlu olduğunu gösteren panodaki şemanın tepesinde, 13 Kasım 2006 gününe kadar "O.Derya Kadıoğlu Malatya Valisi" ibaresi yeralıyordu.

Konunun malatyahaber.com'da gündeme getirilmesinin ardından, tepesinde "H.İbrahim Daşöz Malatya Valisi" yazan ve Vali Yardımcıları arasındaki yeni görev dağılımını yansıtan şema, 14 Kasım 2006'dan itibaren panoda yeraldı.

ÜSTTEKİ FOTOĞRAF: 14 Kasım'dan itibaren görev dağılım şeması

ALTTAKİ FOTOĞRAF: 13 Kasım'a kadar asılı olan görev dağılım şeması.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız