SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vali de Gecikmişti, Dedim ki.."

A- A+ PAYLAŞ
Emekli Profesör Aytaç Açıkalın, zamanı iyi kullanmanın önemli olduğunu belirterek, "Sizin boş zamanınız, başkasının dolu zamanı olabilir" dedi.
 
Malatya Öğretmenevi'nde, "Meslektaş Ortamında Eğitim Sohbetleri" konulu seminer veren Hacettepe Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, özellikle zamanı iyi kullanma üzerinde durdu. Seminere geç gelen öğretmenleri yaptığı esprilerle uyaran Açıkalın, "Uçakla yolculuğa gitseniz zamanından önce hava alanında olursunuz. Ancak böyle eğitim seminerlerine geç gelmeniz, bu tür seminerlere önem vermediğinizi ortaya koyuyor" dedi.
 
"Bir yerde yine seminer verirken, vali gelecekti ancak gecikmesi nedeniyle ben valiyi beklemeden seminere başladım. 14 dakika geç gelen vali kulağıma eğilerek, ‘Hocam bizi beklemeden başlamışsınız' dedi. Ben ise, 'halkımız alışkındır yöneticilerin geç gelmesine' diyerek esprili cevap verdim. Zamanı iyi kullanmak çok önemlidir. Çünkü sizin boş zamanınız, başkasının dolu zamanı olabilir" şeklinde konuştu.
 
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve müdür yardımcısı Uzeyir Ergüven'in de takip ettiği "Meslektaş ortamında eğitim sohbetleri" konulu seminerinde Malatya'nın Arapgir doğumlu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Açıkalın, diğer illerde de vereceği semineri önce memleketi Malatya'da başlattığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız