SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali 'Dost Meclisi'nde..

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesinin geleneksel "Dost Meclisi" toplantılarına en son Vali Ulvi Saran konuk oldu.

Toplantıya ilişkin olarak MÜSİAD'dan yayınlanan bülten şöyle:

"MÜSİAD Malatya Şubesi Dost Meclisi toplantıları kapsamında bu hafta Malatya Valisi Doç Dr.Mehmet Ulvi Saran’ı konuk etti.

MÜSİAD Konferans Salonunda gerçekleştiren toplantıya Malatya Valisi Doç Dr M.Ulvi Saran, Müftü Mehmet Sönmezoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata,İl Genel Meclisi üyeleri, MTA Bölge Müdürü Yunus Ay,BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş,TARSİM Bölge Koordinatörü Sabri Akın,MÜSİAD üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Namık Şahin’in yaptığı açılış konuşmasında Malatya’nın ciddi bir potansiyele sahip olduğu kapsamlı bir gelişme ve plan stratejisine ihtiyaç duyduğu, bunun ise ancak bütün kurumların koordineli bir şekilde çalışmasıyla mümkün olabileceğini belirten Şahin,bu kapsamda Malatya Bürokratları, işadamlarını dost meclisi diye adlandırdıkları toplantıya davet ettiklerini ve bugün yapılacak dost meclisine ise Malatya Valisi Doç. Dr. Sayın M.Ulvi Saran’ı konuk ettiklerini belirtti.

Şahin MÜSİAD tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra Vali Doç.Dr. M.Ulvi Saran’ın konuşmasına geçildi. Saran konuşmasında MÜSİAD’ da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD üyelerinden Malatya’nın Ekonomik yapısını güçlendirecek projeler beklediklerini, bu anlamda tüm kurumların birlik ve beraberlik içerinde illin kalkınmasına öncülük edebileceğini ifade etti.

Konuşmasında Malatya’daki ortaklık kültürüne değinen Vali Saran, Ortak girişimlerde bulunmanın Malatyalı Sanayici ve esnaf açısından olumlu sonuçlar doğuracağını ve bunun güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Dost Meclisi soru cevap kısmıyla sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız