SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Fotokamp'ı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2019-07-07 20:31:02
Vali Fotokamp'ı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Arapgir İlçesinde düzenlenen 5. Uluslararası Foto Kampa ziyarette bulundu.

Arapgir Belediyesi ile Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından organize edilen 5. Uluslararası Malatya Foto Kamp ziyaretinde Vali Baruş’u İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem, İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, MAFSAD Başkanı İnan Orhan karşıladı.

Arapgir ilçesine gelen yerli yabancı yüzlerce fotoğraf sanatçısı, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek fotoğraflandırdıkları kamp alanında incelemelerde bulunan Vali Baruş, misafirlerle sohbet ederek duygu ve düşüncelerini dinledi. Ziyarette Vali Baruş’a MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal eşlik ettiler.

Doğa tutkunu ve fotoğraf sanatçıların katıldığı 5. Uluslararası Malatya Foto Kamp Malatya’nın Arapgir ilçesinde 4 gün sürecek olup doğa tutkunu fotoğrafçılar, Arapgir Kayaarası kanyonu ve çevre ilçeleride kapsayan fotoğraf çekim gezileri, fotoğraf sohbetleri, yürüyen fotoğraf sergisi, doğa ve kanyon yürüyüşleri, yamaç paraşütü, at binme, zipline, ip üstünde yürüme, müzik dinletileri vb. birçok etkinliklerin yanı sıra bu yıl Foto Kampın kapsamı biraz daha genişletilerek Yukarı Fırat Havzası içerisinde kalan Kemaliye, Divriği, Ağın, Keban ve Arguvan gibi ilçelere çekim gezileri yapıldı. Buralarda görsel gücü yüksek fotoğraflar çekip,   bu ilçelerin değerleri de tanıtılmaya çalışılacak.

5.Uluslararası Foto Kamp projesine Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Kalkınma Ajansı, İnönü Üniversitesi, Kemaliye, Divriği, Ağın, Keban ve Arguvan Belediye Başkanlıkları, Malatya Ressamlar Derneği, Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, Türk Kızılayı Malatya Şubesi, Foto Çarşı ve PEKFEN Okulları da destek sağladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız