SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Genel Müdür Arıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:02
Vali Genel Müdür Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği kısa süre önce Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı bünyesinde kurulan Kayısı Uygunluk Belgelendirme Kurumu için genel müdür alınacağını duyurarak, ‘Genel Müdür Alım İlanı’ yayınladı.

Malatya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, sözkonusu genel müdürlük kadrosu için Ziraat veya Gıda Mühendisliği fakültesi mezunları başvurabilecek. Adayların KPDS’den en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Açıklamada Kayısı Uygunluk Belgelendirme Kurumu genel müdürlüğü için başvuruların 1 Mart 2012 tarihine kadar yapılabileceği belirtilirken, belgeler üzerinde yapılacak değerlendirme sonucu tespit edilecek isimlerin 5 Mart 2012’de ilan edileceği ve sözlü sınava davet edileceği ifade edildi.

Bu arada ilanda başvuru yeri olarak verilen ‘Halfettin Mah. Milli Egemenlik Cad. Kat:1 Malatya’ adresindeki yanlışlık da dikkat çekti. İlan’daki adreste yer alan ‘Halfettin Mahallesi’ ifadesinin ‘Hamidiye Mahallesi‘ olması gerekiyor. 

Malatya Valiliği’nin Kayısı Uygunluk Belgelendirme Kurumu genel müdürlüğü için yayınladığı ‘Genel Müdür Alım İlanı’ şöyle:

Malatya Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı bünyesinde kurulan Kayısı Uygunluk Belgelendirme Kurumunda çalıştırılmak üzere Genel Müdür alınacaktır.

Adaylar İçin Aranan Şartlar

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Erkek adaylar için, askerlik görevini yapmış olmak,

c) Yurt içi / yurt dışı seyahat engeli bulunmamak,

d)Yüksek Öğretim Kurumlarından Ziraat veya Gıda Mühendislik Fakültelerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak,

e)Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) İngilizce dilinden en az 70 puan almış veya geçerlilik süresi dolmamış buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan belgeye (sadece TOEFL ya da IELTS) sahip olmak,

f)Başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak,

g) Tercihen kamu kesimi veya özel kesimde belgelendirme sektöründe en az 2 yıllık yöneticilik deneyimine sahip olmak, 

ğ) Tercihen uluslararası kabul gören denetçi eğitimi almış olmak,

Genel Müdür İçin Başvuruda İstenen Belgeler

a) Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylı sureti,

b) Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS) sonuç belgesinin ya da buna denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil belgesinin (TOEFL/IELTS) aslı, bilgisayar çıktısı veya kurumca onaylı sureti ya da noter tasdikli sureti,

c) T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı,

d) Ayrıntılı Özgeçmiş,

e) Erkek adaylar için askerliğini yaptığını, ertelettiğini veya askerlikle ilişkisi bulunmadığını gösteren belgenin aslı veya kurumca onaylı sureti ya da Noter tasdikli sureti,

f) Belgelendirme sektöründe yöneticilik tecrübelerini gösterir belgenin aslı veya Noter tasdikli sureti

g) Denetçi eğitimi belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti

Başvuru Şekli, Tarihi ve Yeri

Adaylar başvuru belgelerini Halfettin Mah. Milli Egemenlik Cad. Kat:1 Malatya adresine en geç (1 Mart 2012, saat 16.30) Resmi tatil günleri ve hafta sonları hariç 08.30 – 16.30 saatleri arası) elden veya posta yolu ile teslim etmeleri şarttır. Son müracaat tarih ve saatinden sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Teslim edilen belgelerin doğru ve gerçeğinin aynısı olduğu başvuru sahibi tarafından kabul ve beyan edilmektedir. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu, sahte belge sunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulur.

Sınava Giriş

-Yapılan başvurular dosya üzerinde değerlendirildikten sonra mülakata katılabilecek adayların isimleri tarih ve yer bilgileri 5 Mart 2012 tarihinde Halfettin Mah. Milli Egemenlik Cad. Kat:1 Malatya adresinde ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

-Sözlü Mülakat Yarışma Sınavına girmeye hak kazanan bütün adaylar yarışma sınavı yer ve saatinde nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü kimlik belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesiyle hazır bulunacaklardır.

-Son başvuru tarihinin süresini uzatmaya ve sınav tarihini değiştirmeye Genel Sekreterlik yetkilidir.

Sonuçlarının Değerlendirilmesi

-Yarışma sınavı sözlü olarak gerçekleştirilecektir. Sınav kurulu üyeleri tarafından sözlü sınavda, adayların çalıştığı alandaki uzmanlık düzeyi, tecrübe ve bilgi birikimi, tercih nedenine uygun iş deneyimi, yabancı dil bilgisi ve bilinen yabancı dili kullanabilme düzeyi, adayın kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, görevlendirilecek pozisyona yatkınlık, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup olmadığını da göz önüne alarak her adaya ayrı ayrı not verilecektir.

-Kazanan adayın isimi Genel Sekreterlikçe, Sınav Kurulu tarafından sonuçların kendisine intikal ettirildiği tarihten itibaren en geç üç gün içinde Halfettin Mah. Milli Egemenlik Cad. Kat:1  Malatya adresinde ilan edilecektir

Başvuru sırasında ibraz edilen belgeler adaylara iade edilmeyecektir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız