SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali 'Gönül Sofrası' İftarında

0
Güncellendi - 2019-05-28 06:15:54
Vali 'Gönül Sofrası' İftarında
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, Yeşilyurt Belediyesi tarafından, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde kurulan ‘Gönül Sofrası’ iftar çadırında hasta, hasta yakınları, personel ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Vali Aydın Baruş, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın katıldığı İftar programı öncesi oruç açmaya gelen vatandaşlara yemek dağıtan Vali Baruş ve Başkan Çınar daha sonra masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla hoş geldiniz dediler.

İl Müftüsü Işıldar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Vali Baruş’un vatandaşlar ile birlikte orucunu açtığı iftar programı İl Müftüsü Işıldar tarafından yapılan yemek duası ile son buldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız