SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Hayret Etti!

A- A+ PAYLAŞ

Vali Halil İbrahim Daşöz, Kale ilçesi su sporları merkezinde incelemelerde bulundu.

Tesisin yapımı ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Daşöz, burada yaptığı konuşmada, “Malatya ile Elazığ arasında bulunan bu alan çok güzel anlamlar ifade ediyor. Biz, ortaya çıkan sonuçtan son derece memnunuz. Ancak bazı önerilerim var. Bu gibi güzel bir yerin mutlaka imar planının yapılması gerekiyor. Uzun vadeli çalışmaların yapılması gerekiyor. Ayrıca ben bu alanın belediyeden satın alınmasını hayretle karşıladım. Belediye neden bu işin içinde olmasın ki? Böyle bir alan için belediyeden yer satın almak olur mu? Belediyenin de program yaparak, bu alanı değerlendirmesi gerekiyor. Bu alanda alt ve üst yapı çalışmalarının da en kısa zamanda yapılarak, ağaçlandırma işleminin tamamlanması gerekiyor” dedi.

Kale Kaymakamı Osman Bilgin ise, su sporları için 45 dönümlük alanın Kale belediyesinden satın alınarak, yaptırıldığını söyledi. Bilgin, su sporları alanında sosyal tesis alanlarının da oluşturulacağını ifade ederek, “Bu alan kürek, kano ve benzeri sporların profesyonelce yapılacağı şekilde inşa edilmiştir. Yapılan sistemler dünyada uygulanan en modern sistem olup, dünyada su alanında en ileri teknoloji kullanılmıştır” diye konuştu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de, “Biz yıllardır, buradan geçmemize rağmen böyle bir projeyi hiç düşünmedik. Türkiye Cumhuriyeti olarak, halka iç içe olan bir kaymakamımızın olması bizleri son derece memnun etti. Biz de İnönü Üniversitesi olarak su sporları ile ilgili açacağımız bölümler ile buradan en iyi şekilde faydalanacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Halil İbrahim Daşöz ve protokol üyeleri su sporu yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız