SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali İlçe Ziyaretlerinde

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:34:20
Vali İlçe Ziyaretlerinde
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Kuluncak ve Hekimhan ilçesini ziyaret edip çeşitli kurum ve kuruluşlarda incelemelerde bulundu.

Vali Şahin, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yrd. Ramazan Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ile Kuluncak Kaymakamlığını ziyaret etti. Şahin, ilçe kurum amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Kaymakam Savaş Konak'tan ilçe hakkında bilgi aldı. Daha sonra kurum amirlerinden kurumların çalışmaları hakkında brifing alan Şahin, ilçenin sorunları ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. 

Şahin, Belediye Başkanı Ramazan Nacar'ın da katıldığı toplantının ardından beraberindeki heyetle ilçede ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla görüşerek sorun ve taleplerini dinledi. Şahin, Nacar'dan da bilgi aldıktan sonra Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi, Emniyet Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek çalışanlarla görüşüp incelemelerde bulundu. Şahin, incelemelerde bulunduğu kurumlardaki eksiklikler konusunda yetkilileri uyarıp Hekimhan ilçesine geçti.

Hekimhan ilçesinde Kaymakam Mesut Çoban'dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Şahin, Kuluncak ilçesinde olduğu gibi il müdürleri ve ilçe kurum amirleri ile istişarede bulundu. Şahin; toplantının ardından Belediye Başkanlığını, Emniyet Müdürlüğünü, Jandarma Komutanlığını, Bölge Trafik Amirliğini, Tarım Müdürlüğünü ziyaret etti. Son olarak Devlet Hastanesinde de incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane çalışanlarından hastane temizliğine ve özellikle de hasta yataklarının temizliğine önem verilmesini istedi.

Kuluncak ilçesinde olduğu gibi Hekimhan ilçesinde de vatandaşlarla görüşen Vali Şahin, beraberindekilerle ilçe merkezindeki kıraathaneyi ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla uzun süre sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. En çok kayısı konusunda sorunları olduğunu dile getiren vatandaşlara Vali Şahin, “Birbirimizle rekabet içerisinde olmadan, ortak hareket ederek ve ortak çalışmalar yaparak kayısının fiyatını kendimiz belirlemeliyiz ve kayısının değerini düşürmeden, birbirimizin ayağına çelme takmadan birlik içerisinde olmalıyız” dedi.

Şahin, daha sonra ilçe merkezinde yer alan tarihi Taş Han ve Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız