SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali ile Müftü Ping Pong Oynadı

0
Güncellendi - 2017-06-12 20:45:55
Vali ile Müftü Ping Pong Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Malatya Müftülüğünce Melekbaba Camiinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursunun açılış programı için gittiği Melekbaba mahallesinde Semt Konağını da ziyaret ederek incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı ve buradaki kursiyerlerle de görüştü.

Melekbaba Semt Konağını beraberinde Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz ve İl Müftüsü Ümit Çimen ile birlikte ziyaret eden Vali Toprak, Konak içerisindeki atölyeleri gezerek Halk Eğitimi Merkezinin düzenlemiş olduğu El Sanatları ve Mefruşat atölyelerindeki kursiyerlerle bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra kendilerine başarılar dileyerek atölyelerden ayrıldı.

Çeşitli spor etkinliklerine katılan çocukları da ziyaret eden Vali Toprak, Satranç oynayan çocukları izledikten sonra Masa Tenisi oynayan çocukların yanına giderek bir süre onları izledikten sonra çocukların istekleri üzerine onlarla ve İl Müftüsü Çimen’le Masa Tenisi oynadı.

Çocukları sokaklarda boş boş dolaşmayıp, çeşitli tehlikelerden uzak durdukları ve tatillerini iyi bir şekilde böyle güzel tesislerde değerlendirdikleri için kutlayıp teşekkür ettikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirip buradan ayrıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız