SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vali Kaban; "Birlik ve Beraberliği Bozamayacaklar"

0
Güncellendi - 2017-11-30 02:33:53
Vali Kaban;
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban, Cemal Gürsel Mahallesi'nde alevi vatandaşların yaşadığı bazı evlerin kapı ve duvarlarına işaretleme yapılması olayı üzerine Cemal Gürsel Mahallesi'ni ziyaret etti.

Cemal Gürsel Mahallesine İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile birlikte giden Vali Kaban’ı Mahalle Muhtarı İmam Yıldız ve mahalle sakinleri karşıladı. Cemal Gürsel Mahallesi Muhtarı Yıldız ve mahalle sakinleri ile görüşerek sohbet eden Vali Kaban, konu ile ilgili gerekli hassasiyet gösterilerek güvenlik güçlerimiz tarafından titizlikle çalışmaların devam ettiğini söyleyerek "Bu tip provokatif eylemlerle hiç kimse Devletimizin birliğini ve Milletimizin beraberliğini bozamayacaktır” dedi.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Failler bulundu mu? Yoksa öncekiler gibi faili meçhul mü kalacak.
    0
    0
    Yanıtla